Ik maak nu een paar jaar met veel plezier stempels.  Voor mijn werk als theatermaakster bij theatergroep Koeterwaals hadden wij, voor een voorstelling over de kleinste bibliotheek ter wereld, hele bijzondere stempels nodig van mijn tekeningen. Dat is de aanleiding geweest naar een zoektocht om zelf stempels te maken. Dat was in het begin nog niet makkelijk!

Maar het lukte en ik vind het heel erg leuk om te doen. Vandaar dat ik naast mijn werk voor Koeterwaals ook stempels maak. Iets heel anders maar ik vind het heerlijk ontspannend om te doen.

hieronder enkele foto’s van mij in de voorstelling “Ik lees een tafel” over de kleinste bibliotheek .

 

simone_stempelmakerij

Mijn oom gaf mijn ouders deze drukletters als cadeau bij mijn geboorte.

Laatst vond ik ze, tussen andere kinderspullen. Grappig: ik kom uit een drukkersfamilie, mijn opa had een eigen uitgeverij/drukkerij. Mijn ooms  hebben dat later overgenomen. Ik heb er nooit zo bij stil gestaan, nu snap ik waar mijn liefde voor inkt, lettertypes en grafische vormen vandaan komt. Dat stempel heb ik dus al meegekregen 🙂

geboortekaartje-stempel-laten-maken

Bewaren

Beste bezoeker van de Stempelmakerij,
Deze zomervakantie ben ik op een aantal momenten kort op vakantie.
De stempelmakerij is gesloten voor stempelopdrachten t/m 1 september.  Geboortekaartjes neem ik wel aan en zet ik in de planning.
Voor opdrachten na 1 september kun je me ook mailen. Ik beantwoord mijn mail ongeveer 1 keer per week.

Geniet van de zomer 
Zonnige groet
, Simone