geboortekaartje zelf maken

Het is superleuk om zelf een geboortekaartje te maken. Met stempels maak je zelf een tof en heel persoonlijk kaartje. Bij de stempelmakerij werken we samen! Op basis van jullie ideeën maak ik een ontwerp en vervolgens maak ik de stempels. Samen met het papier en de stempelkussen stuur ik de stempels op, jullie kunnen alvast aan de slag met stempelen. Na de geboorte stuur ik nog een stempel met de ontbrekende gegevens.  Kijk op de site voor meer voorbeelden en inspiratie.

groetjes Simone

 

Op hout

Op dik karton

Op handgeschept papier

 

 text

 text

 text

 

You may also like

Beste bezoeker van de Stempelmakerij
De stempelmakerij is tot  30 augustus  dicht ivm de zomervakantie.
Je kunt me gewoon mailen, voor bijvoorbeeld het inplannen van een geboortekaartje
Ik antwoord niet zo snel als je gewend bent. Stempelopdrachten worden gemaakt en verzonden na de vakantie.
groetjes en een fijne vakantie Simone.